Agility helgekurs med Kine Eimhjellen! FULLT!

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Agility helgekurs med Kine Eimhjellen! FULLT!

23. mai 2020 @ 09:00 - 24. mai 2020 @ 16:00

kr1500

Helgen  23.-24. mai setter vi opp agilitykurs igjen!

Kurset passer både for deg som er helt ny og for deg som har konkurranseerfaring. Hovedfokus vil bli på handling og grunnferdigheter ut i fra det nivået hver enkelt hund og fører er på. Kurset holdes ute på gress. Hunden bør ikke være mye yngre enn 1 år.

Kine har lang erfaring med hunder med ulik motivasjon og allslags raser. Hun er opptatt av mestring og at agility skal være gøy for både hund og handler! Hver ekvipasje skal se selv hva de er gode på, samtidig som de pushes til å prestere sitt beste sammen. Hun er også opptatt av grunntrening som er avgjørende for å få en selvstendig hund med sterke ferdigheter.

Vi setter opp to grupper  med max 6 deltakere på hver.

Gruppe 1 trener fra kl 9-13 lørdag og 9-12 søndag.

Gruppe 2 trener fra kl 14 – 18 lørdag og 13 – 16 søndag.

Det er selvsagt lov til å være observatør på den gruppen du ikke er deltaker på!

Det er kort tid til kurs, så det vil være forbehold om at det blir nok deltakere for å gjennomføre.

 

Det er også mulighet for overnatting i våre hytter. Disse har fire sengeplasser pr hytte og kan leies for kr 250,- pr seng eller kr 1000,- pr hytte pr natt. Det er da tilgang til kjøkken, bad og fellesstue på låven. Gi beskjed i påmeldingen om du ønsker overnatting og evt mat, så ordner vi det også.

 

Det vil være noen ekstra tiltak ift koronasituasjonen. Bl.a er det kun oss eiere som bygger/berører hinder i banen. Vi holder 1 m avstand og det vil være hånddesinfeksjon og desinfeksjonsservietter til bruk på døråndtaker til toaletter o.l. Er du syk eller har luftveisplager ber vi deg bli hjemme. Dette oppdateres fortløpende etter gjeldende retningslinjer.

 

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

 

 

Detaljer

Start:
23. mai 2020 @ 09:00
Slutt:
24. mai 2020 @ 16:00
Kostnad:
kr1500

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737
Telefon:
+47 917 10 659

Arrangør

Happy Hundesenter
E-post:
post@happyhundesenter.no

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top