Agility helgekurs med Tine Johnsen FULLT!

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Agility helgekurs med Tine Johnsen FULLT!

4. september 2021 @ 09:00 - 5. september 2021 @ 17:00

kr1800

Helgen 4.- 5. september setter vi opp nytt helgekurs i agility!

Kurset passer både for deg som er helt ny og for deg som har konkurranseerfaring. Hovedfokus vil bli på handling og grunnferdigheter ut i fra det nivået hver enkelt hund og fører er på. Kurset holdes ute på gress. Hunden bør ikke være mye yngre enn 1 år.

Vi setter opp to grupper  med max 6 deltakere på hver.

Gruppe 1 trener fra kl 9.00-12.30

Gruppe 2 trener fra kl 13.30 – 17.00

Det er selvsagt lov til å være observatør på den gruppen du ikke er deltaker på!

 

Instruktøren:

Tine kommer fra Bergen og har drevet med agility siden 2007. Hun har en working springer spaniels som konkurrerer i klasse 3 og en malinois i klasse 2. Hun har også lang erfaring i å holde kurs for alle nivåer. På Tine sine kurs handler det ikke om å formidle fasiten på agility- eller hundetrening, men om å tilpasse alt til hver enkelt ekvipasje for å få best mulig resultat.

 

Overnatting:

Det er også mulighet for overnatting i våre hytter. Disse har fire sengeplasser pr hytte og kan leies for kr 250,- pr prs pr natt. Det er da tilgang til felles kjøkken, bad og fellesstue på låven. Det er selvsagt lov til å ha med hunden inn i hytta 🙂

Gi beskjed i påmeldingen om du ønsker overnatting og om du har noen du ønsker å dele hytt med.

 

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

 

 

Detaljer

Start:
4. september 2021 @ 09:00
Slutt:
5. september 2021 @ 17:00
Kostnad:
kr1800

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737
Telefon:
+47 917 10 659

Arrangør

Happy Hundesenter
E-post:
post@happyhundesenter.no

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top