Blodsporkurs FULLT!

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Blodsporkurs FULLT!

1. oktober 2021 @ 18:00 - 3. oktober 2021 @ 16:00

kr2200

Dette kurset passer både for deg som ikke har gått blodspor før og for deg som ønsker innspill for å bli enda bedre. Hver økt legges opp etter hver enkelt ekvipasje.

 

Vi starter med litt teori fredag kveld fra kl 18-20. Denne foregår inne på låven.

Lørdag og søndag er det praksis ute fra kl 10 – ca kl 16.

 

Max 6 deltakere.

 

Instruktør:

Sylvelin Andersen

Hun har trent frem flere jaktchampioner og konkurrerer blodspor i elite med flere hunder. Hun har også lang erfaring med instruksjon både innen blodspor og som instruktør og dommer i Norske Redningshunder.

 

Vi har hytter til overnatting for kr 250,- pr natt pr prs. Hyttene har to køyesenger og fire hundebur, så det er selvsagt lov til å ha hunden med inn på hytta! Skriv i påmeldingen dersom du ønsker overnatting, evt om det er noen du ønsker å dele hytte med. Det blir max 2 pr hytte så sant ikke noen ønsker å dele med flere. Ta kontakt dersom du ønsker å booke en hel hytte alene.

 

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

Detaljer

Start:
1. oktober 2021 @ 18:00
Slutt:
3. oktober 2021 @ 16:00
Kostnad:
kr2200

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737
Telefon:
+47 917 10 659

Arrangør

Happy Hundesenter
E-post:
post@happyhundesenter.no

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top