Bruksuka på Happy!

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Bruksuka på Happy!

juni 22 @ 10:00 - juni 26 @ 16:00

kr4500

Nå ønsker vi å samle brukshundentusiaster til fem fulle dager med trening!

Ønsker du å konkurrere, ha en hund i tjeneste eller rett og slett gi deg selv og hunden nye utfordringer og mestringsopplevelser? Da er dette en super mulighet til å fordype seg i treningen sammen med andre hundegale mennesker! Treningen tilpasses nivået og målet hver enkelt ekvipasje har.

Vi setter opp to lag, et sporlag og et runderingslag med max 6 deltakere pr lag. Det er ikke noe krav om nivå for å være med, men siden det er fem dager med trening anbefaler vi at du har trent noe tidligere. 

Instruktører:

John Skjørestad og Bodil Fischer Breidablik

John og Bodil driver Happy Hundesenter. Begge har lang erfaring med spor og rundering og har selv aktive tjenestehunder. Les mer om John og Bodil  Om oss.

 

Vi tilbyr kost og losji til deltakere på dette kurset med innkvartering fra tirsdag ettermiddag. Dere bor i 4-mannshytter (max 3 stk pr hytte så sant det ikke er noen som ønsker å bo 4 sammen) med enkel standard og kan selvsagt ta med hunden inn. Det er satt inn 4 bur pr hytte. Vi serverer felles frokost, lunsj (smøres under frokosten) og middag på låven (ligger rett ved hyttene). Det er felles sanitæranlegg for alle hyttene.

Skriv i påmeldingen om du ønsker overnatting, evt hvem du ønsker å dele hytte med og om det er noen matallergier vi må ta hensyn til.

Ta kontakt dersom du ønsker å bo i campingvogn/bobil på stedet.

 

Pris kun kurs: 4500,-

Pris inkl. kost og losji: 6500,-

 

Etter at du ha fått plass vil du få en faktura på kr 1000,-. Dette er et depositum og plassen er ikke endelig din før denne er betalt. Faktura på resterende beløp kommer ila mai.

Har du spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss enten i skjemaet under, på mail til post@happyhundesenter.no eller via  facebooksiden vår Happy Hundesenter

 

 

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

 

Detaljer

Start:
juni 22 @ 10:00
Slutt:
juni 26 @ 16:00
Kostnad:
kr4500

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737
Telefon:
+47 917 10 659

Arrangør

Happy Hundesenter
E-post:
post@happyhundesenter.no

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top