AVLYST! Fryktfri nyttårsfeiring!

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

AVLYST! Fryktfri nyttårsfeiring!

31. desember 2021 @ 12:00 - 1. januar 2022 @ 12:00

kr1000

HAPPY new year! 😁

Har du en hund som ikke liker raketter og som gruer seg til nyttårsaften? Her på Happy Hundesenter kan vi ikke garantere at vi ikke hører en eneste rakett, men de nærmeste naboene er jo såpass langt unna at vi så vidt har hørt noen smell i det fjerne de siste årene. Og da har vi vært ute og hørt etter. Med andre ord så ligger alt til rette for en veldig skånsom nyttårsaften her hos oss, og det tilbudet ønsker vi å gi til våre hundevenner også! Det er derfor mulig å leie hytte hos oss også på nyttårsaften. Vi har en rolig feiring inne på låven mens hundene kan slappe av i hyttene.

Det er mulig å sjekke inn fra kl 12.00. For de som ønsker det så starter vi kvelden klokken 18 med søkstrening for hundene inne på låven slik at de er slitne og fornøyde før kvelden. Det er også mulig å trene ute på jordene på egenhånd eller gå en tur i området.

Det blir servert pinnekjøtt utpå kvelden. Drikkevarer, snacks og frokost ordner hver enkelt selv.

På grunn av Covid-situasjonen så begrenser vi fortsatt plassene til max 2 personer pr hytte, og forholder oss selvsagt til gjeldende retningslinjer på det tidspunktet. Dersom dere er flere fra samme husstand eller omgangskrets kan dere selvsagt være flere sammen, så gi oss gjerne beskjed om dette.

 

Hyttene:

Hver av de fire hytte har to køyesenger og fire hundebur. Det er dyner og puter i hyttene, men ta gjerne med eget sengetøy. Dette kan evt leies for et tillegg i pris på kr 150,-. Ta også med eget teppe/seng til hunden.

Det er strøm og ovn i hyttene.

Alle som bor på hyttene har tilgang til felles sanitæranlegg med toaletter, dusj og tørkerom. Det er også tilgang til kjøkken og stue på låven.

 

Hybelen:

Hybelen har en dobbel sovesofa og hems med plass til to som deler seng ;-). Det er vask, kjøleskap, vannkoker og kaffemaskin inne på hybelen. Denne ligger i samme bygg som sanitærfasilitetene, så man trenger ikke å gå ut for å benytte verken toalett, dusj eller tørkerom. Det er imidlertid fortsatt lytt mellom hybel og sanitærdel da dette er et nyoppsatt laftebygg som ikke har fått tid til å «sette seg» ordentlig enda.

 

Pris nyttårsaften:

Hyttene: kr 1000,- pr prs

Hybelen: kr 1200,- pr prs

 

Dersom du ønsker å komme før eller bli lenger vil dette koste kr 400, pr prs pr natt.

 

Er det noe du lurer på, kontakt oss via skjemaet under eller på mail post@happyhundesenter.no.

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

 

 

Detaljer

Start:
31. desember 2021 @ 12:00
Slutt:
januar 1 @ 12:00
Kostnad:
kr1000

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737
Telefon:
+47 917 10 659

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top