Grunnferdigheter, styrke og balanse – workshop

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Grunnferdigheter, styrke og balanse – workshop

8. februar 2020 @ 10:00 - 16:00

kr750

Happy hundesenter har nå fått med oss to eksperter på både styrketrening og agility! Vi inviterer derfor til en workshop der vi får et skikkelig dypdykk i styrke og balansetrening, hvorfor dette er viktig og hva man bør vite, etterfulgt av en innføring i grunnferdigheter i agility, hvordan man kan bruke vinteren på å bli bedre på banen, hvordan man bør trene og hvorfor.

 

Dagsplan:

Kl 10 – 12
Foredrag fra Hanne Johnsrud om skadeforebygging, oppvarming/nedtrapping, treningsstrategier m.m. Deretter blir det demo med gjennomgang og forklaring av forskjellige øvelser frem til lunsjservering.

Kl 12-13
Lunsj

Kl 13 -16
Etter lunsj går vi mer inn i agilitytrening, med et foredrag fra Kine Eimhjellen om grunnferdigheter og øvelser man kan trene inne gjennom snø-månedene, og så mer demo av forskjellige agilityspesifikke øvelser.

 

Pris:

Prisen for en hel dag med MASSE nyttig og viktig kunnskap er kr 750,-, og det inkluderer også varm lunsj.

Det er også mulig å melde seg på kun første del for deg som ønsker å lære mer om styrketrening og skadeforebygging med tanke på andre aktiviteter/hundesporter. Prisen for dette blir kr 300,-.

De som ønsker kan også booke time for gjennomgang og fysio-kontroll hos Hanne enten etter lunsj lørdag eller søndag formiddag. Dette koster kr 1300,- .

Skriv i kommentarfeltet ved påmelding om du ønsker hel eller halv dag, evt om du ønsker å booke time i tillegg.

 

Foredragsholderne:

Kine Eimhjellen fra Go Agility:
Jeg brenner for hundetrening og agility. Jeg tror hundetrening blir vanvittig mye kjekkere om man bryter det man vil lære hunden opp i mindre deler. Da kan man oppleve mestring og jobbe sammen gjennom mange utfordringer og seiere. I nyere tid er det blitt klart for meg hvor mye man kan tjene på å trene styrketrening med hundene. Både prestasjonsfremmende, skadeforebyggende og for hundens livsglede og lengde. Jeg har lyst å dele litt øvelser som jeg liker å gjøre med mine hunder og noen nøkkeløvelser for å kunne utføre de aller fleste styrketreningsøvelser.
Noen meritter: Agility landslaget to år med cocker Shejpa Norgesmester lag to år på rad med Shejpa Ført mange ulike raser til klasse 3 og konkurrert i klasse 3 med Flat-Coated Retriever, Border Collie og Cocker Spaniel (working). Agility dommer Adjunkt med idrettsutdanning Hundetrener- og instruktørutdanninger, treningssatsninger mm. fra Siddis hundeskole, Bodil Mehl Wiik, Siv Svensen med flere.

 

Hanne Johnsrud, veterinær Dyr i Bevegelse:

Jeg har mange års erfaring fra smådyrpraksis og driver i dag min egen smådyrklinikk for rehabilitering, halthetsutredning og opptrening av sports- og familiehunder på Bryne i Rogaland. Jeg er godkjent rehabiliteringsterapeut for hund og katt fra NMBU og utdannet veterinærkiropraktor fra IAVC/IVCA. Årlig tilbringes mange timer på kurs i inn- og utland for å være faglig oppdatert på et tilstrekkelig høyt nivå. Jeg er opptatt av at både sportshunden og familiehunden skal kunne prestere på sitt nivå, og holde seg mest mulig skadefri gjennom livet.

 

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

Detaljer

Dato:
8. februar 2020
Tid
10:00 - 16:00
Kostnad:
kr750

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737
Telefon:
+47 917 10 659

Arrangør

Happy Hundesenter
E-post:
post@happyhundesenter.no

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top