Happy Agility-Camp med Kine og Tine!

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Happy Agility-Camp med Kine og Tine!

14. juli 2020 @ 08:00 - 20. juli 2020 @ 17:00

kr4500

I år har vi gleden av å tilby en hel uke i agility-boblen her på Happy Hundesenter!

Campen er for alle nivåer så sant hunden kan hopp og tunnel. Kurset fokuserer på handling (føring av hunden i banen) og tilpasses hver enkelt ekvipasje enten dere er helt ferske eller har konkurrert høyere oppover i klassene.

Det vil først bli tre dager med Kine Eimhjellen, en hviledag, og så tre nye dager med Tine Johnsen!

Det blir treninger både før og etter lunsj for alle hver dag. Treningen vil foregå ute på gress.

Vi har plass til max 12 deltakere, og man trener i grupper på 3-4 deltakere om gangen. Det er selvsagt lov å se og lære av de andre gruppene når du selv har pause! Nøyaktig tidsplan og gruppeinndeling kommer når vi har fått inn påmeldingene.

 

Instruktørene:

Kine Eimhjellen

Kine har lang erfaring med hunder med ulik motivasjon og allslags raser. Hun konkurrerer selv på høyeste nivå både nasjonalt og internasjonalt og er i tillegg dommer i agility. Hun er opptatt av mestring og at agility skal være gøy for både hund og handler! Hver ekvipasje skal se selv hva de er gode på, samtidig som de pushes til å prestere sitt beste sammen. Hun er også opptatt av grunntrening som er avgjørende for å få en selvstendig hund med sterke ferdigheter.

 

Tine Johnsen

Tine kommer fra Bergen og har drevet med agility siden 2007. Hun har to working springer spaniels som konkurrerer i klasse 3 (en er nå pensjonist) og en malinois som konkurrerer i klasse 1. Hun har også lang erfaring i å holde kurs for alle nivåer. På Tine sine kurs handler det ikke om å formidle fasiten på agility- eller hundetrening, men å tilpasse alt til hver enkelt ekvipasje for å få best mulig resultat.

 

Overnatting
Vi tilbyr kost og losji til deltakere på dette kurset. Dere bor i 4-manns hytter med enkel standard og kan selvsagt ta med hundene inn. Det er satt inn 4 bur pr hytte. Vi serverer frokost, lunsj og middag på låven (rett ved hyttene og treningsfeltet). Felles sanitæranlegg for alle hyttene.
Skriv i påmeldingen om du ønsker overnatting, evt ønske om hvem du vil dele hytte med og matallergier vi må ta hensyn til.
Ta kontakt dersom du ønsker å bo i egen campingvogn.

 

Priser

Pris kun kurs: kr 4500,-
Pris inkl. kost og losji: kr 6000,-

Etter at du har fått plass vil du få en faktura på kr 1000,-. Dette er et depositum og plassen er ikke endelig din før denne er betalt. Resterende beløp får du faktura på i løpet av mai.

 

Det er også mulig å delta på 3 dagers-camp med kun en av instruktørene:

Happy Agility-Camp med Kine Eimhjellen!

Happy Agility-Camp med Tine Johnsen!

 

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

 

Detaljer

Start:
14. juli 2020 @ 08:00
Slutt:
20. juli 2020 @ 17:00
Kostnad:
kr4500

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737
Telefon:
+47 917 10 659

Arrangør

Happy Hundesenter
E-post:
post@happyhundesenter.no

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top