Hundens språk

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Hundens språk

oktober 30 @ 10:00 - 16:00

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

An event every day that begins at 10:00, repeating until 30. oktober 2022

kr1900

Velkommen til helgekurs om hundens språk, 29.-30.10!

Kurset inneholder vekselsvis teori inne og filming ute av møtesituasjoner mellom deltakernes hunder og analyserer inne på storskjerm i etterkant. Alle hundene får filmet 2 hundemøter og 2 menneskemøter. Under teorien vises det filmer fra bl.a. tidligere språkkurs.

Teori:

Gjennomgang av hundens språk med bruk av video.
*Hvordan kommuniserer hunder med hunder?
*Hvordan kommuniserer hunder med mennesker?
*Hvordan kommuniserer hunden din med deg og hva kan du gjøre for å bedre kommunikasjonen med hunden din?
*Vi tar for oss de forskjellige begrepene det er vanlig å bruke i denne sammenheng og bruker film og bilde for å analysere hunders språk. Vi snakker om avstandsøkende signaler (truende og aggresjon) og avstandsminskende signaler (vennlige).

Praksis:

Deltakernes hunder av samme kjønn slippes to og to i møtesituasjoner. Hunder med aggresjonsproblemer kan ikke delta (er du i tvil, ta kontakt). Deltakerne har med egen hund en dag (tisper lørdag og hanner søndag). Hundene slippes kontrollert to og to på en stor åpen inngjerdet gressbane.

 

Instruktører:

Arne Aarrestad – Siddis Hundeskole

Siri Linnerud Riber – Siddis Hundeskole

 

 

Pris med hund: 1900,- (kr 400,- ekstra for ekstra familiemedlem) 

Maks 8 deltakere med tisper og 8 deltaker med hannhunder.

Observatører: 1200,-

Varm lunsj begge dager er inkludert i prisen!

 

Trenger du overnatting? Ta kontakt eller skriv en kommentar i påmeldingsskjemaet.

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

 

Detaljer

Dato:
oktober 30
Tid
10:00 - 16:00
Kostnad:
kr1900

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737
Telefon:
+47 917 10 659

Arrangør

Happy Hundesenter
E-post:
post@happyhundesenter.no

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top