Hverdagslydighet, oppstart 3. november FULLT!

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Hverdagslydighet, oppstart 3. november FULLT!

10. november 2021 @ 18:00 - 20:00

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

An event every week that begins at 18:00 on onsdag, repeating until 1. desember 2021

kr1800

Enten du har tatt valpekurs og vil videre med unghunden (fra ca 5 mnd), eller om du har en voksen hund og vil lære hvordan du får en mer samarbeidsvillig og lydig hund i hverdagen, så er dette kurset for deg. Kurset går over 5 onsdagskvelder (oppstart 3. november), og er en blanding av teori og praksis alle kveldene. Praksisen foregår i utgangspunktet ute med mulighet for noe trening inne.
Vi bygger videre på valpekurset og tar for oss flere øvelser i praksisbolkene.

 

I praksisøktene tar vi for oss bl.a.:

God og effektiv bruk av belønning

Gå fint i bånd/passeringer

Hilse fint

«Bli»-øvelser

Innkalling

Samt de viktigste utfordringene deltakerne på hvert enkelt kurs måtte ha!

 

Øvelsene tilpasses hver enkelt ekvipasje slik at alle både skal få noen utfordringer og oppleve mestring uansett hvor mye treningserfaring dere har fra før.

 

Max 6 deltaker.

 

Instruktører: Bodil Fischer Breidablik og John Skjørestad Om Oss

 

Vi overholder det som til en hver tid er instruksen fra FHI ang koronasituasjonen. Dersom vi må avlyse vil kursavgiften tilbakebetales i sin helhet.

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

 

Detaljer

Dato:
10. november 2021
Tid
18:00 - 20:00
Kostnad:
kr1800

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737
Telefon:
+47 917 10 659

Arrangør

Happy Hundesenter
E-post:
post@happyhundesenter.no

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top