Intro styrketrening for hund

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Intro styrketrening for hund

juni 11 @ 12:00 - juni 12 @ 15:00

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

An event every day that begins at 12:00, repeating until 12. juni 2022

kr1600

Dette kurset er en introduksjon til styrketrening for hund og går over en helg.

Kurset passer enten du ønsker å starte trening rettet mot en hundesport, som skadeforebygging, for å holde funksjonsevnen hos seniorhunden eller som en aktivisering med et ekstra formål. Kurset er for friske hunder i alle aldre, dvs hunder som kan drive normal aktivitet uten spesielle hensyn. Er du usikker på om din hund kan delta er det bare å ta kontakt!

Kurset består av både teori og praksis begge dager. Vi tar for oss litt grunnleggende teori om styrketrening, bruk av treningshjelpemidler og teknikk og prøver litt ulike øvelser i praksis. Det er ikke nødvendig å investere i ekstra utstyr for å kunne trene videre!

Vi trener max to hunder om gangen, da i hvert sitt rom/etasje.

Max 6 deltagere

Instruktør: Bodil Fischer Breidablik Om Oss 

Skriv litt om hunden; rase, alder, aktivitetsnivå og om du har et konkret mål kurset/treningen.

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

 

Detaljer

Start:
juni 11 @ 12:00
Slutt:
juni 12 @ 15:00
Kostnad:
kr1600

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737
Telefon:
+47 917 10 659

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top