Kenneltreff for Huntingfudge

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Kenneltreff for Huntingfudge

23. oktober 2020 @ 17:00 - 25. oktober 2020 @ 17:00

kr2200

Redning & jakthund Camp
Helgen 23-25 oktober hos Happy Hundesenter på Evje.

Vi ankommer fredag til sosialt samvær og middag.
Lørdag får vi frokost, lunsj og middag.
Søndag får vi frokost og lunsj.

Vi trener 2 økter lørdag og 1 økt søndag.
John og Bodil tar seg av redningstreningen og Benedicte tar seg av jakttreningen.

Det er 4 hytter med 4 sengeplasser i hver, 2 campingvognplasser med strøm, plass til evt flere campingvogner uten tilgang på strøm og mulighet for å slå opp telt. Maks antall som kan bo på stedet er 30. Alternative overnattingsmuligheter på Evje må dere stå for selv.

Selve treningen som vil foregå vil ikke egne seg for H crew, de er for unge, men fullt mulig å være med som observatør. Vi planlegger en ny camp tidlig vår som de er mer klare for.

Skriv i påmeldingen om det er noen matallergier vi må ta hensyn til. Skriv også om du har ønsker om hvem du vil dele hytte med, evt om du  kommer med campinvogn/bobil eller ønsker å bo i telt. Merk også påmeldingen med kull og navn på Fudgen ;-).

 

Vi gleder oss!

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

Detaljer

Start:
23. oktober 2020 @ 17:00
Slutt:
25. oktober 2020 @ 17:00
Kostnad:
kr2200

Arrangør

Happy Hundesenter
E-post:
post@happyhundesenter.no

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top