Lydighetskurs med Beth Helen Vilbo

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Lydighetskurs med Beth Helen Vilbo

24. mai 2019 @ 09:00 - 26. mai 2019 @ 16:00

kr2500

24.-26. mai er vi så heldige å få Beth Helen Vilbo på besøk for å holde kurs i lydighet!

Vi starter kl 9.00 og holder på til kl 16.00 alle dager.

Dette kurset passer for deg som ønsker å konkurrere i lydighet, ent en som en del av brukskonkurransen, som ren lydighet eller innen rallylydighet. Du trenger ikke å ha startet i konkurranser enda.

Det er kun 7 plasser på dette kurset, noe som betyr at det bli,r MYE trening og oppfølging av hver ekvipasje. I tillegg vil du få mye ekstra input ved å observere de andre deltakerne mens din hund har pause. Hvilke øvelser du ønsker å fokusere på er opp til deg, og hver økt tilpasses den enkeltes nivå og treningserfaring. Fellesnevneren er at det er konkurranserettet trening med fokus på samarbeid, innlæring, øvelsesoppbygging og finpuss.

 

Instruktør: Beth Helen Vilbo

Jeg har to herlige Border collie hanhunder; Zero på 6,5 år og Timm på 11 måneder. Jeg har trent og konkurrert i LP siden -94 med unntatt av 5 år hvor jeg var «hundeløs». Min første hund var en Bearded collie, født -92 som jeg deltok på lydighetslandslaget med i 97-98. Vi deltok da i VM i Helsinki med 1.premie og «vant» en individuell 8. plass. Vi klarte også å oppnå tittelen Nordisk lydighetschampion i dette VM.

Min andre hund var en Border Collie, Theo født i -97. Vi konkurrerte i LP Elite og fikk tittelen Norsk Lydighetschampion.

I 2012 flyttet Zero hjem til oss. Han er Godkjent gjeterhund og Norsk lydighetschampion, vi var med i talent- og rekrutt troppen i Lydighet i 2018, har opprykk til bruksspor klasse B, og vi har som et mål å delta i NM bruks spor i 2020.

Timm er 11 mnd og en skikkelig kul fyr! Jeg skynder meg sakte fremover med han, fokuserer mye på grunntrening for å bygge et godt fundament for videre arbeide og jeg er meget fornøyd hittil. Jeg antar at jeg kommer til å debutere med ham til våren i LP og Bruksspor og vi skal skynde og sakte oppover til FCI LP kl 3, og deltagelse i talenttroppen i 2020 er et av delmålene.

Jeg har gjennom årene holdt mange hundekurs. Jeg holder valp og familiekurs, men jeg holder mest kurs for ekvipasjer innen bruks og lydighet. Jeg har 30 års erfaring i å holde egne kurs i ulike temaer/bransjer. Jeg er en meget engasjert instruktør. Jeg fokuserer mye på samarbeide mellom hund og fører, det skal være gøy og det skal være good feeling og masse attityde.

 

Overnatting:

Ta kontakt dersom du trenger overnatting i forbindelse med kurset.

 

Pris:

kr 2500,-

 

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

 

 

Detaljer

Start:
24. mai 2019 @ 09:00
Slutt:
26. mai 2019 @ 16:00
Kostnad:
kr2500

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737
Telefon:
+47 917 10 659

Arrangør

Happy Hundesenter
E-post:
post@happyhundesenter.no

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top