Overnatting på lydighetscamp

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Overnatting på lydighetscamp

21. juli 2021 @ 15:00 - 30. juli 2021 @ 17:00

kr400

Vi tilbyr overnatting i hytter i forbindelse med Heidi Billkvam sin lydighetscamp!

Vi har 4 hytter som ligger på område der campen holdes. Hver hytte har to køyesenger og 4 hundebur. Hyttene har dyner og puter, men dere kan gjerne ta med eget sengetøy. Dette kan evt leies hos oss.

Under campen blir det max 2 deltakere på hver hytte så sant dere ikke selv ønsker å bo flere sammen.

Det er også mulig å booke en hytte alene eller sammen med familie.

Området har felles sanitæranlegg, samt kjøkken og storstue innen på låven. Det er også her teoriundervisningen vil bli holdt.

 

Pris:

Mulighet for å dele med en annen deltaker: kr 400,- pr natt

Egen hytte: kr 800,- pr natt

 

Tilleggstjenester:

Sengetøy: kr 100,-

Utvask: kr 200,-

Felles middag: kr 200,- pr måltid (må bookes i forkant)

 

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

Detaljer

Start:
21. juli 2021 @ 15:00
Slutt:
30. juli 2021 @ 17:00
Kostnad:
kr400

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737
Telefon:
+47 917 10 659

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top