Rallylydighet

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Rallylydighet

21. juni 2019 @ 18:00 - 23. juni 2019 @ 16:00

kr1500

Dette kurset tar for seg de ulike rally-øvelsene, regler, trekk, bygging av baner og hvordan det er lurt å legge opp treningen. Kurset er lagt opp slik at alle skal oppleve mestring og samtidig få noen utfordringer.

Vi starter opp med litt teori fredag fra kl 18-21.
Lørdag og søndag blir det praksis fra kl 10 – 16.

Det er en fordel at hunden kan sitt, dekk og at den har en slags lineføring inne.

Instruktør: Kari Anne Overskeid.

 

Kari Anne tok Canis sin klikkerutdanning i 2006 og ble utdannet instruktør ved Fjellanger Hundeskole i 2008. Hun startet med rally i 2009, og har vært instruktør og dommer siden 2011. Hun har konkurrert i klasse 3 med rottweileren Ayla og labradoren Emil ble i 2017 Rallychampion!

 

 

 

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

Detaljer

Start:
21. juni 2019 @ 18:00
Slutt:
23. juni 2019 @ 16:00
Kostnad:
kr1500

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737 + Google-kart
Telefon:
+47 917 10 659

Arrangør

Happy Hundesenter
E-post:
post@happyhundesenter.no

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top