Smeller grunnkurs

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Smeller grunnkurs

februar 9 @ 18:00 - 21:00

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

An event every week that begins at 18:00 on onsdag, repeating until 9. februar 2022

kr1600

Smeller grunnkurs går denne gangen over to onsdagskvelder, 2. februar og 9. februar fra kl 18 – 21.

Smeller er en hundesport som handler om å bruke nesen (engelsk: to smell) og finne igjen den lukten som blir presentert. Dersom du ønsker å konkurrere er det enten skinn eller en lukten av et spesifikt menneske (ID-lukt) hunden skal finne. Men man kan utfordre hunden til å finne hva det skal være, enten det er kantareller, biter av leken, et spesifikt krydder eller kanskje penger 😉 Kurset passer både for deg som ønsker å konkurrere og for deg som ønsker en ny måte å aktivisere og ha det gøy sammen med hunden .

Målet med kurset er å gi en kort innføring i hundesporten Smeller og å gi dere nok kunnskap og praksis til å komme i gang med søkstreningen på egenhånd, uansett ambisjon.

Vi går gjennom øvelsene i klasse 1, og starter innlæringen av planke/boks. Ingen forkunnskaper er nødvendig, men det er en fordel om dere har med en leke eller godbiter som hundene deres liker ekstra godt. Det vil bli noe teori og mye praksis. Alt foregår innendørs. Vi kan trener to hunder samtidig, men i ulike rom/etasjer.

Max 6 deltagere.

Instruktører:

John Skjørestad og Bodil Fischer Breidablik, begge autoriserte smellerinstruktører. Om oss

 

Vi forholder oss til gjeldende regler ift korona på det aktuelle tidspunkt. Det gjelder både bruk av utstyr, avstand mellom deltakere og tilgang på hånddesinfeksjon.

Dersom kurset må avlyses pga koronarestriksjoner vil hele kursavgiften tilbakebetales.

 

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

Detaljer

Dato:
februar 9
Tid
18:00 - 21:00
Kostnad:
kr1600

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737 + Google-kart
Telefon:
+47 917 10 659

Arrangør

Happy Hundesenter
E-post:
post@happyhundesenter.no

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top