Smeller videregående

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Smeller videregående

8. mars 2021 @ 18:00 - 21:00

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

An event every week that begins at 18:00 on mandag, repeating until 8. mars 2021

kr1500

Kurset går over to mandagskvelder, 1. mars og 8. mars fra kl 18-21.

I dette kurset fokuserer vi på å sette søket ut i ulike miljøer/på ulike objekter og ser på hvordan vi kan få et systematisk søk. Vi tar utgangspunkt i smellerøvelsene romsøk og kassesøk, men prinsippene kan også benyttes på andre søksområder.

Kurset passer for hunder som hunden har en forståelse for hva den leter etter og en grei markering. Ut over dette tilpasser vi praksisen til hver enkelt sitt nivå og ambisjon, så kurset passer både for deg som vil pirke mot konkurranse og for deg som ønsker å bruke spesialsøk som aktivisering. Dersom du trenger hjelp til å komme i gang med søk og markering kan du starte med Smeller grunnkurs

Hva hunden skal søke etter er opp til hver enkelt. Dersom det en annen lukt enn rød Kong tar du med dette selv.

Max 6 deltagere.

Instruktører:

John Skjørestad og Bodil Fischer Breidablik, begge autoriserte smellerinstruktører. Om oss

 

Vi forholder oss til gjeldende regler ift korona på det aktuelle tidspunkt. Det gjelder både bruk av utstyr, avstand mellom deltakere og tilgang på hånddesinfeksjon.

Dersom kurset må avlyses pga koronarestriksjoner vil hele kursavgiften tilbakebetales.

 

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

 

Detaljer

Dato:
8. mars 2021
Tid
18:00 - 21:00
Kostnad:
kr1500

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737
Telefon:
+47 917 10 659

Arrangør

Happy Hundesenter
E-post:
post@happyhundesenter.no

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top