Treningspakke passering

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Treningspakke passering

26. oktober 2021 @ 18:00 - 20:00

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

An event every week that begins at 18:00 on tirsdag, repeating until 26. oktober 2021

kr3800

Gruer du deg til å møte andre med hund på tur? Velger du tursted eller tidspunkt ut i fra når det er minst sjanse for å møte på andre? Er du usikker på hva du bør eller ikke bør gjøre i disse situasjonene? Da er du en av dem vi ønsker å hjelpe!

I denne kurspakken vil vi hjelpe deg å finne gode treningsmetoder for å gjøre passeringer av andre hunder til noe du og hunden mestrer heller enn noe som skaper kaos og usikkerhet. Du vil få tett oppfølging slik at du blir trygg på hva du skal gjøre i de ulike situasjonene og det blir tydelig for hunden hva du ønsker av den.

Kurspakken består av 6 privattimer (avtales med hver enkelt) og 2 fellestreninger, tirsdag 12. og tirsdag 26. oktober.

Første privattime gjennomføres her hos oss på Happy Hundesenter. Det blir da en kartlegging av situasjonen pr nå og ut i fra det valg av treningsmetode som vi starter innlæringen av.

Timene deretter legges opp etter hver enkelt, både når det gjelder sted (i Evje-området) og hvilke andre hunder vil bruker i treningen. Du som deltager vil alltid ha en instruktør gående med deg under timen, mens den andre går med «passeringshunden(e)».

På fellesøktene vil det være max 3 deltagere pr instruktør og deltagerne trener passeringer på hverandre.

For å få mest mulig ut av denne kurspakken er det lurt å prioritere god tid til trening også mellom timene/fellestreningene. Her er det gjerne godt befestede (u)vaner som skal endres, og da kreves det mengdetrening for få de nye vanene til å overta for de gamle!

Instruktører: John Skjørestad og Bodil Fischer Breidablik Om Oss

Max 6 deltagere.

Høres dette ut som noe du og din hund kunne ha nytte av?

Send oss en påmelding med aktuelle ukedager/tider på dagen for privattimer!

 

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

 

Detaljer

Dato:
26. oktober 2021
Tid
18:00 - 20:00
Kostnad:
kr3800

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737
Telefon:
+47 917 10 659

Arrangør

Happy Hundesenter
E-post:
post@happyhundesenter.no

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top