Valpekurs august/september, oppstart 18. august

Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Valpekurs august/september, oppstart 18. august

september 8 @ 18:00 - 20:00

|Gjentakende Hendelse (Se alle)

An event every week that begins at 6:00pm on tirsdag, repeating until 22. september 2020

kr1800

Vi setter opp valpekurs 6 tirdager i august/september med oppstart 18. august. Hver kurskveld vil bestå av både teori og praksis.
Et valpekurs er noe av det viktigste og beste man kan investere i for å få en velfungerende og harmonisk hund, og det er ikke kun for helt ferske hundeeiere, men også for dem som har hatt flere hunder og som ønsker å gi valpen sin den best mulige starten på livet.

Vi vil gå igjennom temaer som:
Hvordan lærer hunden
God belønning
Sosialisering
Miljøtrening
Helse og utvikling
Hundens språk
Vanlige utfordringer som f.eks valpebiting og alenetrening
Innlæring av øvelser som kontakt, sitt, bli, innkalling og gå fint i bånd og ellers det som er viktig for akkurat deg og din valp.

Kurset er både for deg som har din første hund og for deg som har lengre erfaring, men trenger en arena der valpen kan få sosialisere seg med andre valper, og en plass å trene på de ulike øvelsene med forstyrrelser.
Teorien foregår inne i undervisningslokalet, og praksis ute på banen. Dette kan endres dersom restriksjonene endres.

Hunden må være vaksinert og vaksinekort må fremvises.

Max 8 deltagere.

Instruktører:
Bodil Fischer Breidablik og John Skjørestad Om Oss

Generelt
Hundeeier og innehaver av hund er selv ansvarlig for skader hunden kan påføre andre. Hundeier og innehaver er i henhold til lov (skl. § 1-5) uansett skyld fra sin side pliktig til å erstatte skade som dyret volder på person eller på klær eller andre vanlige bruksting mens noen har dem på seg. Eier og innehaver av hund eller ville dyr som holdes i fangenskap, plikter uansett skyld fra sin side å erstatte tingskade dyret volder. Hundeeier og innehaver må selv til enhver tid vurdere risikoen for skader hunden kan forvolde og må sørge for tilbørlig tilsyn og gjøre det som er rimelig for å forhindre skader. Dette gjelder også til enhver tid hvor hunden deltar i undervisning med andre deltakere. Hundeeier og innehaver bør tegne egen forsikring som dekker skader hunden kan forvolde på seg selv og andre. Happy Hundesenter fraskriver seg ethvert ansvar for skader hunden kan påføre seg selv eller andre.

Endringer
Happy Hundesenter tar forbehold om endringer i timeplanen.
Happy Hundesenter kan avlyse kurs dersom det er påmeldt for få deltakere.

Bindende påmelding
Ved kjøp av standardkurs og kurs kortere enn 6 uker er påmeldingen er bindende og gjelder for kurset du kjøper. Kursavgiften refunderes ikke.
Refusjon/ delvis refusjon av kursavgift gis kun ved fremlagt legeerklæring ved langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Happy Hundesenter DA snarest etter sykemeldingsdato.
Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i kursavgiften.

Faktura/Giro
Betalingsinfo blir enten tilsendt kunden i posten eller via den e-postadressen du har registrert deg med. Betalingsfrist er 14 dager fra bestillingsdato.

Detaljer

Dato:
september 8
Tid
18:00 - 20:00
Kostnad:
kr1800

Sted

Happy Hundesenter
Abusdalsvegen 325 Evje 4737
Telefon:
+47 917 10 659

Arrangør

Happy Hundesenter
Epost:
post@happyhundesenter.no

Klikk deg inn på hvert enkelt kurs for mer info.

I tillegg til kursene så har vi også muligheter for private kurs for enkeltpersoner, klubber eller treningsgrupper, så ønsker du, din klubb eller din treningsgruppe et helgekurs i nye og spennende omgivelser og kunnskapsrike instruktører, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi opplegg ut fra deres ønsker.

Back to top